DoporučujemeZaložit web nebo e-shop

výstavy 2014

Vítejte na stránce odriobotisho.wbs.cz v sekci výstavy 2014

                                               

 

              Klubová výstava Klubu Evropa

 

                                                             

  

   rozhodčí :       Monika  Kuriata - Okarmus   Pl

 

  datum a místo konání  :        10.5. 2014     PASKOV

 

 

 

     Naše přestávka ve výstavách se prodloužila o trošku déle, než jsme předpokládali. Už se nám po výstavním ruchu zastesklo a tak jsme se zajeli v neděli podívat na MVP v Praze. Zase jsme trošku pošprkali s přáteli, udělali pár fotek, načerpali atmosféru výstav a jeli jsme s potřebným nákupem  domů, abychom se připravili trošku na  klubovou výstavu v Paskově.

     Neponechali jsme nic náhodě, objednali jsme ubytování již dříve a řekli jsme si, že nebudeme nikam pospíchat a bonitaci Lentilky spojíme s výletem a poznáním nových míst.

     A tak 8.5. 2014 jsme se dopoledne nalodili všichni do auta a ujížděli jsme směr Paskov. Cesta nám ubíhala docela solidně i když na D1 jsou výluky.  Do Paskova jsme v pohodě dorazili  a u Žanetky jsme se zastavili pro klíče od ubytování. Žaneta s manželem nás doprovodili na místo a domluvili jsme se na odpoledním společným posezením. Děkujeme za příjemné pozdní odpoledne a za pohoštění, které pro nás Žižkovi připravili.

 

                                    

      V pátek jsme se vypravili na prohlídku Frýdku Místku, učinili potřebný nákup a k večeru jsem odjela do Paskova, abych se trošku zapojila do příprav sálu na výstavu. Večer po návratu jsem ještě vykoupala čerstvě Lentilku, abychom nedělali ostudu plemeni a byli připraveni na bonitaci.

     Sobotní ráno zalité sluníčkem, nebe bez mráčků, jen trošku pofukoval větřík.  Hned se lépe vstávalo a po ranní kávičce šup šup do auta a do Paskova. Výstava probíhala ve velice příjemném prostředí místní pizzerie. Já jsem si to užívala opravdu skvěle. Pozdravila a popovídala si s lidmi, které jsem už opravdu dlouho neviděla a mohla jsem udělat spoustu foteček. 

        

     Výstava skončila brzo a po dobrém obědě přišla řada na Lentilku a její bonitaci. Celou dobu nosila ocásek jak se patří, ale jak jsem ji postavila na stůl na měření, opět nám ocásek odpadl. Přečkala tedy měření, vážení, počítání chrupu a pak to bylo o něčem jiném. Tedy jsme zbonitovaní a tudíž chovní. Mám z toho radost. Určitě budou štěňátka.

           

 

            

 

Něco málo fotek z výstavy 

      

 

         

         

        

         

               

 

             

 

     Pak už jsme si jen užívali. Večer jsme si ještě na ohýnku opekli s Žanetou a Tomášem pár buřtíků, čímž jsme zakončili tento náš víkendový výlet.

     Ještě jednou veliký dík Žanetce a jejímu manželovi za velice příjemně strávené dny a za moc pěknou výstavu. Určitě se na podzim uvidíme při výstavě.

  •