DoporučujemeZaložit web nebo e-shop

výstavy 2016

 

Výstavy 2016 

 

 

                    Klubová výstava Lhasa Apso a Shih-tzu

 

11. 9.  2016      Hotel STEP  Praha

Přihlášeno  :     51  psů

 

Rozhodčí :    pan  Vitaliy   Belskyy      Ukrajina

                                    

        

          V neděli 11.9. 2016 jsme se i my zúčastnili Klubové výstavy shih-tzu s Ulinkou. Jacquelina jela s námi jako doprovod. Docela jsem byla natěšená a vyjížděli jsme s dobrou náladou pro Zdenu Krskovou a potom už na výstavičku. Obě holčičky byly klidné a také s dobrou náladou. Ta nám zůstala celý den.

           Při pohledu do katalogu mě trošku zamrazilo, protože konkurence byla opravdu hodně veliká. No tak jsem si řekla, že se jen půjdeme projít a ukázat se. 

            Byla jsem pochopitelně zvědavá na posuzování pana rozhodčího, protože jsme se s ním ještě nesetkali. Už při posuzování těch nejmenších jsem přestala mít strach. Na každého pejska byl nesmírně milý, jemný a vždy usměvavý, ač mě zprvu připomínal Mefista.  všem kamarádům.  Do kruhu jsme šly až po obědě. Vedro, které ten bylo den, se dalo docela dobře vydržet díky hotelové klimatizaci .

             Nástup do kruhu Ulča zvládla bez stresu a předvedla se opravdu moc dobře. Ocásek tentokrát nosila opravdu moc pěkně s linií hlavy a vůbec jí nevadilo osahávání pana rozhodčího. To byl tedy hodně veliký úspěch. Prošly jsme se v kruhu, byly jsme posouzeni a další kolečko v kruhu jsme též absolvovaly bez ztráty kytičky. A pak už jsme jen čekaly na výrok pana rozhodčího. Už už jsem se chystala na 3 místo, ale pan rozhodčí rozhodl jinak. Anny z Jižní růže byla třetí, Ulinečka skončila na druhém místě a Baila J. Jantar Moravy obsadila 1. místo. Já měla velikánskou radost že jsme obstáli v takové konkurenci.

              Touto cestou moc děkujeme Klubu ČR za velice pěknou výstavu s tak vyjímečným rozhodčím.

      Už se těšíme na výstavu v prosinci tohoto roku. Ještě jednou všem veliký dík.